SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ‘’BÜYÜKLERİMİZİN YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEME VE TEK BİR HAYIR DUASI BİZLER İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUKTUR’’

BAŞKAN MESUT ÜNER ‘’BÜYÜKLERİMİZİN YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEME VE TEK BİR HAYIR DUASI BİZLER İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUKTUR’’
Bu haber 25 Mayıs 2020 - 13:09 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, bu yıl geçmiş bayramlardan farklı yaşanan Ramazan Bayramını büyüklerin hüzünlü geçirmemesi için yanlarında oldu, bayramlarını çiçeklerle kutladı.

Salgın tedbirleri kapsamında uzun süredir evlerinde kalan ve getirilen muafiyetlerle dışarı çıkan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar bayramın birinci günü de  14.00-20.00 saatlerinde dışarı çıktılar

Başkanı Mesut Üner eşi Aydan Üner ve Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte bayramı yakınlarından uzak geçiren büyükleri yalnız bırakmayarak Ramazan Bayramlarını kutladı. Çiçekler ve bayramın vazgeçilmesi bayram şekerleri eşliğinde yapılan kutlamada vatandaşlar mutluluklarını dile getirdiler.

“Sevgi ve saygıyı bir ömür hak eden büyüklerimizin bu bayram ellerini öpemesek de hepimiz adına en içten duygularımızla Ramazan Bayramlarını kutladık” diyen Başkan Üner, “Tecrübeleriyle geleceğimizi aydınlatan, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizin yüzlerindeki gülümseme ve tek bir hayır duası bizler için en büyük mutluluktur” sözleriyle  sağlıkla, birlikle, beraberlikle nice bayramlarımız olsun dileklerinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER