SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “BU VATAN GAZİLERİMİZE DAİMA MİNNETTAR KALACAKTIR”

BAŞKAN MESUT ÜNER “BU VATAN GAZİLERİMİZE DAİMA MİNNETTAR KALACAKTIR”
Bu haber 24 Eylül 2020 - 11:15 'de eklendi.

Vatan, bayrak uğruna canını hiçe sayan tüm Kahraman Şehitlere ve Gazilere daima minnettar olduğumuzu belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziler için yemek tertip etti.

İstanbul Vali Yardımcısı Niyazi Erten, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçe protokol üyeleri ve Gazilerin katılımıyla gerçekleşen programda, Şehitler ve ebediyete intikal etmiş Gaziler  için Kur’an- Kerim tilaveti okunarak dua edildi.

Çatalca Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fethi Kansu yaptığı konuşma ile böylesi bir organizasyon düzenlediği için Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e, katılım gösteren İstanbul Vali Yardımcısı Niyazi Erten ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş başta olmak üzere tüm protokol üyelerine teşekkürlerini sundu.

Program günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER