SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “BİRLİKTE BAŞARDIK… BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”

BAŞKAN MESUT ÜNER “BİRLİKTE BAŞARDIK… BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”
Bu haber 20 Ağustos 2022 - 12:26 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  birbiri ardına başlattığı vizyon projeleri yakından takibi ve yoğun çalışma programına rağmen her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Sahada ve vatandaşlarla iç içe olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Benim belediye başkanlığı anlayışım bu” sözleri ile makamı en az kullanan belediye başkanlarından biri olmayı sürdüren Başkan Mesut Üner, ilçeyi karış karış gezerek hem çalışmaları yerinde imceliyor, hem yerinde tespitlerde bulunuyor hem de vatandaşlar ve esnaflarla görüşüyor.

İlçe merkezinde esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Mesut Üner, karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi.

Samimi, içten ve çözüm odaklı Başkan

Esnaf ve vatandaşların yapılan çalışmaları beğeni ve takdirle karşılamasından, yakın ilgi ve alakasından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Mesut Üner, vatandaşların her birinden duyduğu ‘kardeşim, abim ve oğlum’ ve “Bizim Başkanımız” gibi sıcak hitapların gurur verdiğini söyledi.

Samimi, içten, çözüm odaklı bir ve birlikteliğin sonucu olarak hep birlikte Çatalca’da büyük bir aile olmayı başardıklarını ifade eden Başkan Mesut Üner, bunun doğru yolda olduklarının en büyük göstergesi olduğunu işaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca’ya bu nedenle teşekkür ettiğini belirttiği konuşmasında, “Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyor, önerilerini dinliyor, taleplerine çözüm üretmek için çalışıyoruz. İlgi, alaka ve takdirlerini görmenin,  hep birlikte büyük bir aile olmayı başardığımızı hissetmenin değeri ve bizlere kattığı güç anlatılmaz. Tüm Çatalca’mıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER