SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN MESUT ÜNER BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
Bu haber 18 Aralık 2023 - 20:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca’ya yüz yılın hizmetlerini kazandırırken, istişare kültürüne büyük önem verirken dönemi boyunca ilçeye önemli hizmetler kazandırmak için adeta Ankara ve İstanbul’da oldukça yoğun temaslarda bulundu. Bu anlamda Başkan Mesut Üner bu kez üçüncü bölge belediye başkanları toplantısına katılım sağladı.

Toplantı Bahçelievler Belediye Başkan Hakan Bahadır’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Üçüncü bölge belediye başkanlarının katıldığı toplantıyı AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yönetti. Toplantıda Belediye Başkanları ilçelerine dönemi içinde kazandırdığı projeler, yeni dönemde kazandırılacak projeler ve yaklaşan yerel seçim süreci istişare edildi.

Üçüncü Bölge Belediye Başkanları  toplantısı sonunda açıklamalarda bulunan Başkan  Mesut Üner; ‘’Görev sürem boyunca ilçemize hizmet yolunda istişare kültürüne çok önem verdim. Belediyeler makamdan değil sahadan yönetileceğini her fırsatta ifade ettim. Bugünlere geldiğimizde Çatalca Cumhuriyet tarihimizin en hizmetlerini ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bugünde yine AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe riyasetinde, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcımız M.Ejder Batur ve Üçüncü Bölge Belediye Başkanlarımızın katılımıyla, Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır’ın ev sahipliğinde verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. İlçemiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER