SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER BAĞLAMA KÜTÜĞÜ RUHSATLARINI HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİYLE VERDİ

BAŞKAN MESUT ÜNER BAĞLAMA KÜTÜĞÜ RUHSATLARINI HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİYLE VERDİ
Bu haber 31 Ocak 2020 - 11:08 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ruhsat işlemlerini tamamlayan tekne sahibi vatandaşlara düzenlenen törenle Bağlama Kütüğü Ruhsatlarını verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından Bağlama Kütüğü kayıtlarının yapılması konusunda yetkilendirilen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilk Bağlama Kütüğü Ruhsatlarını tekne sahibi vatandaşlara teslim etti.

Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçeye yapılacak Balıkçı Barınağı hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Balıkçı Barınağı tüm ilçemize ve bölgemize hizmet verecek

Balıkçı barınağının tüm ilçeye ve bölge halkına hizmet edecek bir merkez olacağının altını çizen Başkan Mesut Üner sözlerinde,  “Yalıköy’de hayata geçireceğimiz Balıkçı Barınağının projeleri hazırlanıyor, bitme aşamasına gelindi. Projeler hazırlandıktan sonra imar planlarına işlenecek ve ihalesini gerçekleştireceğiz. İlçemiz güzel bir balıkçı barınağına sahip olacak. Sadece Yalıköy değil tüm mahallelerimiz ve bölge balıkçıları için büyük bir avantaj olacak. Bugün burada bir ilki gerçekleştirerek tüm belgeleri eksiksiz tamamlayan ve teknesini belgelendiren tekne sahibi vatandaşlarımıza bağlama kütüğü ruhsatlarını veriyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER