SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER; ARAÇLARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

BAŞKAN MESUT ÜNER; ARAÇLARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Bu haber 20 Mart 2020 - 10:49 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in belediyeye kazandırdığı araçlar vatandaşların hizmetine başlıyor. Göreve gelir gelmez ilçede çözüm odaklı çalışan ve köklü değişimlere imza atan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner bugüne kadar yapılmayan bir çalışmayı daha gerçekleştirdi.

Başkan Mesut Üner, Belediye tarafından vatandaşlara hizmet için kullanılan araçları kiralamak yerine satın alarak, belediyenin yıllarca kullanabileceği öz malı haline getirdi. Böylelikle Başkan Mesut Üner, Belediye bütçesini her yıl büyük bir meblağ ödemekten kurtardı.  Araçların teslim alındığı törende Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan ve belediye personellerinin katılımlarıyla kurban kesimi gerçekleştirildi. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, alınan 60 aracın vatandaşlara ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER