SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN MESUT ÜNER ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 24 Ekim 2019 - 10:43 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ankara’da yoğun programlarının ardından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Başkan Mesut Üner, Anıtkabiri ziyareti sırasında, bizlere bu cennet vatanı armağan eden başta Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle yad ederken, Atatürk’ün kullandığı ve kendisine hediye edilen eşyaların sergilendiği Atatürk Müzesini ve İstiklal Mücadelesini konu işleyen Atatürk ve Kurtuluş Savaşı müzesini gezdi.

Belediye Başkanı Mesut Üner, Anıtkabiri ziyaretinin ardından Beştepe Külliyesi’ni ziyaret ederek, Külliye içerisinde yer alan Beştepe Millet Camii’nde akşam namazını kıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER