SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ ÇİÇEKLERLE KUTLADI

BAŞKAN MESUT ÜNER 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ ÇİÇEKLERLE KUTLADI
Bu haber 09 Mart 2021 - 11:38 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  hayatımızın her anında var olan fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ilçede çiçeklerle kutladı.

Çatalca’da bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “Kadın varsa imkânsız yoktur” sloganı ile kutlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, güne özel olarak hazırlattığı çiçeklerin tüm ilçede ekipler koordinesinde dağıtımını gerçekleştirdi.

Günler öncesinden başlayan hazırlıklarla ilçedeki kalpli takları Kadınlar Günü için hazırlatan Başkan Mesut Üner, bugün binlerce çiçeği ilçedeki kadınlar ile buluşturdu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Meclis Üyeleri Süheyla Topçu ve Tuba Uzun ile yaptığı ziyaretlerle kadın esnaflar başta olmak üzere Belediye personeli, çeşitli sektörlerde çalışan kadınlar ve karşılaştığı vatandaşlara “Varlığımızın, sevginin, fedakârlık ve sabrın simgesi, toplumun temel taşı olan kadınlarımız medeniyetin aydınlık yüzüdür. Kadınlarımız her zaman en değerlilerimizdir. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” sözleri ile çiçek takdim etti.

Kültür İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Birimi ekipleri tüm gün boyunca ilçenin her mahallesini ziyaret ederek; fabrikalarda, marketlerde, restoranlarda, çay ocaklarında, bankalarda, sağlık merkezlerinde ve hayatımızın her alanında yer alan kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlayarak, Başkan Mesut Üner’in armağanı olan çiçekleri ve kutlama mesajını iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER