SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “30 AĞUSTOS TÜRK MİLLETİNİN ZAFER DESTANI YAZDIĞI GÜNDÜR”

BAŞKAN MESUT ÜNER “30 AĞUSTOS TÜRK MİLLETİNİN ZAFER DESTANI YAZDIĞI GÜNDÜR”
Bu haber 31 Ağustos 2020 - 13:53 'de eklendi.

Kurtuluş Destanımızın zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yılı Çatalca’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Çatalca’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle etkinlikler düzenlendi. Çelenk sunma töreni ve şehitlik ziyareti ile başlayan tören akşam saatlerinde Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından düzenlenen Zafer Konvoyu ile devam etti.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Hakan Ergül, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Cumhuriyet Savcısı Hakan Akbal, Gaziler, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum ve Kuruluş Amirleri, Sivil Toplum Temsilcileri ve Muhtarların katılımı ile gerçekleşti.

Çelenk Sunma Töreninde; Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Hakan Ergül ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu akabinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen tören Kaleiçi Şehitliğine yapılan ziyaret ile devam etti. Şehitlikte okunan Kur’an-Kerim tilaveti ardından yapılan dua ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner “30 Ağustos 1922 tarihi, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Türk Milletinin kadınıyla çocuğuyla, ordusuyla Zafer Destanı yazdığı gündür. Ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı canları pahasına sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” sözleri ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER