SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN HANÇERLİ’DEN ZABITA HAFTASI’NDA ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN HANÇERLİ’DEN ZABITA HAFTASI’NDA ANLAMLI ZİYARET
Bu haber 07 Eylül 2020 - 12:25 'de eklendi.

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli,  Zabıta Teşkilatı’nın 194’üncü yılı dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelini kutladı.

Zabıta Haftası dolayısıyla Avcılar Belediyesi Zabıta personelleri ile bir araya gelen Hançerli, halkın güvenliği için gece gündüz görev başında olan personeli tebrik etti.

Personelle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tek tek görüşen Hançerli, “Zabıta teşkilatının 194. kuruluş yılı nedeniyle #ZabıtaHaftası kapsamında, Avcılarımızın düzeni ve huzuru için 24 saat görev başında olan ve görevini en iyi şekilde yerine getiren zabıta personelimize teşekkür ederim” dedi.

BİZ YOL ARKADAŞIYIZ

Zabıta ekiplerine özellikle pandemi dönemindeki özverili çalışmaları için teşekkür ederek sözlerine devam eden Hançerli, “Biz her birimiz yol arkadaşıyız. Sizin güvenliğiniz, sağlığınız kendi ailemin sağlığı kadar önemli. Bir sıkıntıya düştüğünüzde, dara düştüğünüzde her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER