SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ERHAN GÜZEL: BEREKETLİ TOPRAKLARIMIZI İŞLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN ERHAN GÜZEL: BEREKETLİ TOPRAKLARIMIZI İŞLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Bu haber 04 Temmuz 2024 - 13:00 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi Hasat Şenliği, Bahşayiş Mahalle’sinde düzenlendi.

Başkan Erhan Güzel, İlçe Tarım Müdürü Kadir Güngör, İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun ve Burak Tan, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, Çiftçi Odaları’nın temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla hasat gerçekleştirildi.

Ekimi Çatalca Belediyesi tarafından gerçekleşen tarlanın hasadının gerçekleştiği şenlikte konuşan Başkan Erhan Güzel, tüm çiftçilere bereketli ve bol ürünlü bir sene diledi.

“Üreticimize Uzanan El Olmaya Devam Edeceğiz”

Üreticilere, Büyükşehir Belediyesi ve Çatalca Belediyesi iş birliğiyle yapılan yardımların artarak devam edeceğini belirten Başkan Güzel “Topraklarından bereket fışkıran Çatalca’mızda tarımsal üretimi desteklemeye, Üreticimize uzanan el olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen tarımsal destek projeleri, her geçen yıl artarak devam ediyor. Mazot, fide, buğday, arpa, silajlık mısır gibi pek çok alanda sağlanan desteklerle çiftçilerimize destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Bereketli Topraklardan Bereket Fışkıracak”

Üreten Kent Çatalca vizyonuna vurgu yapan Başkan Güzel, Çatalca’nın beton lobisine teslim edilmeyeceğini bir kez daha hatırlatarak konuşmasına devam etti.

“Çatalca Belediyesi olarak, Üreten Kent Çatalca vizyonumuzla büyükşehir belediyemizle iş birliği içinde çalışarak bu desteklerin daha da genişlemesini sağlayacağız. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan herkese yönelik olarak 2 kat destek sağlayacak, yılda 30 bin ton buğday alımı gerçekleştirecek, çiftçilere doğrudan sözleşmeli tarım imkanı sunacak ve yeni sera yapımı için maddi destekler sağlayacağız.

Bu anlayışla; ilçemizin topraklarından beton değil, bereket fışkırtmaya devam edeceğiz .Belediyemize ait ekilip, biçilebilir 1100 dönüm tarım alanını verimli kullanmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Programa katılan tüm katılımcılara teşekkürleri ileten Başkan Güzel, çiftçilerin emeklerinin yok olmaması adına anız yangınlarına karşı dikkatli olunmasını hatırlatarak konuşmasını sonlandırdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı