SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN EKREM İMAMOĞLU İBB KOŞUSU’NU İZLEDİ

BAŞKAN EKREM İMAMOĞLU İBB KOŞUSU’NU İZLEDİ
Bu haber 25 Nisan 2019 - 11:22 'de eklendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Veliefendi Hipodromu’ndaki 50. İBB ve 34’ncü 23 Nisan koşularını izledi. Hipodromda yarışları takip eden vatandaşlar, İmamoğlu’na sevgi gösterisinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen 50. İBB Kupası ve 23 Nisan Kupası koşularını izledi. İmamoğlu’nu, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İmamoğlu’na, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu eşlik etti.

Yarışları izlemek için şeref tribünündeki yerini alan İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İmamoğlu da kendisine gösterilen ilgiye, vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi. Cep telefonlarını hazırlayan birçok vatandaş, İBB Başkanı ile fotoğraf çektirdi.

İlk olarak 50. İBB Koşusu koşuldu ve yarışı, jokey Özcan Yıldırım’ın idaresindeki 6 numaralı “Zafer Ateşi” isimli İngiliz atı kazandı. “Zafer Ateşi”nin sahibi Bedri Akbulut, şampiyonluk kupasını İmamoğlu’nun elinden aldı.

İmamoğlu, daha sonra 34’ncü 23 Nisan Koşusu’nu izledi. Bu yarışı, jokeyi Hışman Çizik’in sürdüğü 6 numaralı “,” isimli Arap atı kazandı. Atın sahibi Mücahit Yıldızhan, kupasını minik öğrencilerin elinden aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER