SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÇALIK, LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN ÇALIK, LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Bu haber 20 Haziran 2020 - 15:16 'de eklendi.

BeylikdüzüBelediyesi, LiselereGirişSınavı (LGS)’ndaöğrencivevelilere, ücretsizsuvemaskesiolmayanöğrencileremaskedağıttı. Sabah saatlerindenitibarenilçegenelindekiokullarıziyaretedenBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, LGS’deöğrencilerebaşarılardileyerek moral verdi. İlçegenelindeki 52 okuldayapılandağıtım,öğrencilerdenvevelilerdentakdirtopladı.

 

Eğitime her zaman destekverenBeylikdüzüBelediyesi, LGS’de de öğrenciveöğrencivelileriniyalnızbırakmadı. BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık’ıntalimatıylailçegenelindeki 52 devletveözelokulönünde, sudağıtımstantlarıkuruldu.KültürİşleriMüdürlüğügörevlileritarafındansınavöncesindevesınavsüresince, ücretsizolaraksuvemaskesiolmayanöğrencileremaskedağıtımıyapıldı. BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, sabahsaatlerindenitibarenokulönlerindekurulansudağıtımstantlarınıinceledi. Öğrencilerlekonuşarakpanikveheyecanyapmamalarıkonusundatavsiyelerdebulunduvebaşarılardiledi. Zorlusınavöncesiöğrencilere moral olanBaşkanÇalık, velilerin de heyecanlıbekleyişlerineeşliketti. BaşkanÇalık’ınsınavöncesindeyaptığıokulziyaretlerine, BeylikdüzüBelediyeMeclisÜyeleri de eşliketti.

Çalık:EmeklerininKarşılığınıAlmalarınıDiliyorum

Öğrencivelileriyleyaptığıkonuşmalarda, gençlereher zaman inandığınısöyleyenBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık “Ülkeolarak, toplumolarakzorbirsüreçtengeçiyoruz. Evlatlarımız da yenikoronavirüssalgınıyüzündenzorkoşullardasınavahazırlandı.Çokçalıştılar. Allah, her birinezihinaçıklığıversin.Güzelbirsınavgeçiripiyineticelerleçıkmaları,emeklerininkarşılığınıalmalarıenbüyüktemennimiz.Güzelbirgelecekonlarıbekliyor.” dedi.

Veliler, BaşkanÇalık’aTeşekkürEtti

BelediyeBaşkanı Mehmet MuratÇalık’ısabahsaatlerindenitibarenokullardagörenveliler, duyduklarımemnuniyetiBaşkanÇalık’a “Elinize, kolunuza, yüreğinizesağlık.İlgi, alakanıziçinteşekkürederiz. Mutlulukverdiniz. İşte, Beylikdüzüfarkı.” şeklindedilegetirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER