SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÇALIK BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÇINARLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇALIK BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÇINARLARINI ZİYARET ETTİ
Bu haber 22 Haziran 2020 - 11:23 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nün yaş almış babalarına ziyaretlerde bulundu. Babalar Günü’ne özel gerçekleşen programda şehit babası Mustafa Yıldız, Prof. Dr. Halil İbrahim Atay ve TRT’nin kurucularından Nejat Buhara’yı ziyaret eden Başkan Çalık, “Evlatlarından sevgiyi ve şefkati esirgemeyen, tecrübeleriyle evlatlarımıza rehberlik eden fedakâr tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun” diyerek anlamlı günü kutladı.

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nün yaş almış babalarına ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Çalık, Babalar Günü kapsamında tüm tedbir ve önlemlerle gerçekleşen ziyaretlerde şehit babası Mustafa Yıldız, Prof. Dr. Halil İbrahim Atay ve TRT’nin kurucularından Nejat Buhara ile bir araya geldi. Çalık, 87 yaşındaki Mustafa Yıldız’ın yıllar önce şehit olan oğlunu kendisinden dinleyerek acısına ortak olurken istek ve taleplerine kulak vererek her zaman yanında olduklarını belirtti. Çalık, ziyaretlerin ikinci adresi olan ve doğa alanında önemli çalışmalara imza atan 95 yaşındaki Orman Mühendisi Prof. Dr. Halil İbrahim Atay’ı da evinde ziyaret ederken Beylikdüzü’nde yeşil alana yapılan yatırım ve projeleri paylaştı. Ziyaretlerin son adresi olan TRT kurucularından 92 yaşındaki Nejat Buhara’nın da evine konuk olan Çalık, Buhara ve eşinin paylaştığı anı ve fotoğraflarla tarihe yolculuk yaptı. Ziyaretler sonunda ev sahipleri Başkan Mehmet Murat Çalık’a özel ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Çalık; “Kucaklaşacağımız Günleri Hep Birlikte Karşılayacağız”

Babalar Günü’nü içten dilekleriyle kutlayan Başkan Çalık; “Bu yıl pandemi sürecinden dolayı babalarımıza doyasıya sarılamasak da sevgimizle yanlarında olduk. Bu süreci tam anlamıyla geride bıraktığımızda doyasıya kucaklaşacağımız günleri hep birlikte karşılayacağız. Bu özel günde Beylikdüzü’nde 90’lı yaşlarında olan çınarlarımıza ziyarette bulunduk ve tecrübelerine tanıklık ettik. Evlatlarından sevgiyi ve şefkati esirgemeyen, tecrübeleriyle evlatlarımıza rehberlik eden fedakâr tüm babalarımızın babalar gününü kutluyor daha nicelerinde birlikte olmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER