SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN BOZKURT’TAN VATANDAŞLARA ‘EVDE OL GÜVENDE KAL’ ÇAĞRISI

BAŞKAN BOZKURT’TAN VATANDAŞLARA ‘EVDE OL GÜVENDE KAL’ ÇAĞRISI
Bu haber 20 Mart 2020 - 16:35 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, tüm dünyayı tehdit eden ve Türkiye’de görülen Koronavirüs tehlikesiyle mücadele kapsamında, “Evde Ol, Güvende Kal” sloganıyla video yayınlayarak, vatandaşları evde kalmaları yönünde uyardı.

Türkiye’de Koronavirüs vakası görülmeye başladığı günden bu yana kriz masası oluşturarak, mücadele çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ‘Evde Ol, Güvende Kal’ sloganıyla yayınladığı videoda vatandaşları uyardı. Sosyal medyada paylaşılan videoda, Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, tehlikeyi en aza indirmek için tüm ilçe sakinlerine evde kalmaları ve zorunlu durumlar haricinde dışarı çıkmamaları çağrısında bulunan Başkan Bozkurt, ilçedeki iş insanlarına da seslenerek bu süre içerisinde çalışanlara gerekli kolaylığı sağlamalarını istedi.

“SOKAKLAR BİZE, EVLER SİZE EMANET”

Bu süreçte vatandaşların gerekli tedbirleri alarak sabırla beklemeleri gerektiğini söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Değerli Esenyurtlu Komşularım, tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs tehlikesi maalesef ülkemizi de tehdit altına aldı. Risk büyük olsada önlemler basit. Bu riskten korunmak için 14 kurala uymayı lütfen ihmal etmeyelim. Zaruri olmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Resmî kaynaklar dışında çıkan haberlere itibar etmeyelim. Esenyurtlu iş insanlarından ricam, bu süre zarfında çalışanlarına gerekli kolaylıkları sağlamaları. Şuandan itibaren yapmamız gereken tek şey tedbirlerimizi alıp sabırla beklemektir. Bu tehlikeyi hep birlikte bertaraf ederek, normal hayatlarımıza geri döneceğimize olan inancım tam. Sokaklar bize, evler sizlere emanet. Formül şu; Evde Ol Güvende Kal” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER