SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN BOZKURT’TAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

BAŞKAN BOZKURT’TAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
Bu haber 24 Nisan 2021 - 16:14 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Koronavirüs salgınına karşı mücadele eden ekipler, hem sokakları dezenfekte etti hem de balkonlardan sepetlerini salan çocuklara 23 Nisan’a özel hediyeler dağıttı.

Koronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürenEsenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılındapandemi nedeniyle evlerinde kalan çocukları unutmadı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, moralleri yüksek tutmak içindüzenlenen etkinlikte, çocuklara hem Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un armağanı olanhediyeler verildi hem de cadde ve sokaklar dezenfekte edildi. Etkinliğe katılan, Esenyurt Belediyesi CHP Meclis Üyeleri; Muharrem Daş ve Hakan Aydemir ekiplerle birlikte,balkonlardan salınan sepetleri,içerisinde satranç takımı, hikâye kitabı, kek ve Başkan Bozkurt’un 23 Nisan’a özel kutlama mektubunun yer aldığı hediye paketleriyle doldurdu.

“ÇOCUKLARIMIZIN GÖNÜLLERİNE DOKUNDUK”

23 Nisan’da binlerce çocuğu mutlu edebilmek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü İbrahim Halil Çalış, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocukları için armağan edildi. Tüm çocukların bayramı kutlu olsun.Bizler, dünyayı sarsan Koronavirüs tehdidiyle mücadele ederken, birlikte başarabileceğimizi gösterebilmek adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutluyoruz. Belediye Başkanımızın bir sözü var, “İşimizi iyi yapacağız ama yaparken gönüllere dokunacağız” der. Biz de dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaparken, 23 Nisan’a özel olarak çocuklarımızın gönüllerine dokunacağız ve Başkanımızın çocuklara özel armağanlarını dağıtacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER