SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN BOZKURT, MÜLTECİLERE DESTEK OLUNMASI İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN BOZKURT, MÜLTECİLERE DESTEK OLUNMASI İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Bu haber 30 Nisan 2021 - 11:42 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Belediyesi’nin uluslararası proje ortağı olan Save The Children ile Esenyurt’taki çalışmaları ve gelecek projelerine dair toplantı gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Belediyesi’nin uluslararası proje ortaklarından biri olan Save The Children ile güncel ve planlanan projelerine dair toplantı yaptı. Toplantıda Save The Children Türkiye Direktörü Oben Çoban, Başkan Bozkurt’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SAVE THE CHILDREN, MESLEK EDİNDİRME KUSRLARINI DESTEKLEYECEK

Esenyurt’ta bulunan sığınmacı çocukların ve ailelerinin bilgiye erişiminin artırılması, toplum temelli psikososyal destek sağlanması ve çocuk odaklı koruma servislerinin sağlanmasını amaçlayan ‘Toplum Temelli Çocuk Koruma’ projesinin güncel durumunun konuşulduğu toplantıda, ‘Geçim Kaynaklarına Erişim Projesi’ kapsamında meslek edindirme atölyelerinin destekleneceği belirtildi. Esenyurt Belediyesi’nin uluslararası proje ortağı olan Save The Children Türkiye Direktörü Oben Çoban, ‘Geçim Kaynaklarına Erişim Projesi’ ile gençlik odaklı koruma ve psikososyal destek hizmetlerinin sağlanması, mülteci ve ev sahibi topluluk gençleri arasında şiddet, sömürü, istismar ve ihmalden korunması için kaynakların artırılmasını amaçladıklarını dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER