SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN BOZKURT HALK TV’DE YAYINLANAN DEPREM ÖZEL PROGRAMINDA KONUŞTU

BAŞKAN BOZKURT HALK TV’DE YAYINLANAN DEPREM ÖZEL PROGRAMINDA KONUŞTU
Bu haber 12 Kasım 2020 - 11:25 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Halk Tv’de yayınlanan Deprem Özel programına katıldı. Esenyurt’ta yapılan çalışmalara değinen Başkan Bozkurt, ucuz ve uzun vadeli kredi önerisinde bulundu.

8 BELEDİYE BAŞKANIYLA BİRLİKTE KATILDI

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, dün gece Halk Tv’de Şirin Payzın moderatörlüğünde yayınlanan Deprem Özel programına katıldı. Programa deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile Adalar, Kadıköy, Küçükçekmece, Sarıyer, Beylikdüzü, Bakırköy,Büyükçekmece, Avcılar ve Şişli Belediye Başkanlarıyla birlikte katılan Başkan Bozkurt, olası Marmara depremi öncesi alınması gereken önlemleri anlattı.

UCUZ VE UZUN VADELİ KREDİ”

Ucuz ve uzun vadeli krediyle deprem sorununun ortadan kalkacağını söyleyen Başkan Bozkurt, “Kalkınma planımızı oluşturacağız. Bir yerde nüfusu toplamayacağız. Başka bölgelerden daha az  konutun olduğu noktalara insanları teşvik  edeceğiz. Ama asıl önemlisi bugüne kadar teşvik edilen kentsem dönüşüm politikası bence çökmüştür. Daha büyük sorunları beraberinde getiriyor. Zira 5 dairesi olan biri kat karşılığı veriyor.10 daire yapılıyor ve iki katı nüfus geliyor. Bu da başka sorunlar getiriyor. Yapılması gereken şey çok basit, net ve açık. Ucuz kredi verecek devlet ve uzun vadeli kredi. Kanal İstanbul ve başka  yerlere harcanan para ve kaynakların buraya aktarılması durumunda çok değil 10 sene içinde biz bu sorunun tamamını çözeriz. Çünkü bunu yaparken de çok uzman olmaya gerek yok. Yapılacak şey uzun vadeli kredi bulunacak ve o bölgenin dönüştürülmesi yoğunlaştırmayı sağlamadan yapılacak ve sorun bitecek” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER