SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN BOZKURT FENERBAHÇE’Yİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN BOZKURT FENERBAHÇE’Yİ YALNIZ BIRAKMADI
Bu haber 20 Aralık 2019 - 11:12 'de eklendi.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında TFF 1. Lig temsilcisi İstanbulspor ile Esenyurt’ta karşı karşıya geldi. Esenyurtluların yoğun ilgi gösterdiği mücadeleyi, Fenerbahçe taraftarı olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da izledi. ​

Tribünlerin neredeyse tamamının dolduğu karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarının 54. dakikasında Fenerbahçe Tolgay Arslan’ın golü ile öne geçti. Karşılaşmanın skorunu tayin eden golü ise Zanka attı ve Fenerbahçe maçtan 2-0 galip ayrıldı. İlk maçı da 4-0 kazanan Fenerbahçe, bu sonuçla bir üst tura yükselen taraf oldu.

İKİ KULÜPTEN BAŞKAN BOZKURT’A FORMA HEDİYESİ

Kendisi de bir Fenerbahçe taraftarı olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile birlikte izledi. Mücadeleyi büyük bir ilgiyle takip eden Başkan Bozkurt’a, karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu tarafından, arkasında isminin yazılı olduğu Fenerbahçe ve İstanbulspor formaları hediye edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER