SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN BOZKURT ECZACILARI UNUTMADI

BAŞKAN BOZKURT ECZACILARI UNUTMADI
Bu haber 14 Mayıs 2020 - 15:38 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede görev yapan eczacıların 14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü’nü, yazdığı özel bir mektupla kutladı. Pandemi sürecinde özveriyle çalışan eczacılara, üzerinde isimlerinin olduğu termos bardak da hediye edildi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, salgın sürecinde büyük bir özveriyle çalışan eczacıları unutmadı. Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, 14 Mayıs tarihinde kutlanan Dünya Eczacılık Günü dolayısıyla ilçedeki eczaneleri ziyaret etti. Eczacıların gününü kutlayan ekipler, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un eczacılara hitaben yazdığı teşekkür mektupları ile üzerinde isimlerinin yazılı olduğu termos bardakları kendilerine takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER