SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN BOZKURT 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

BAŞKAN BOZKURT 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI
Bu haber 19 Mayıs 2020 - 14:13 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 19 Mayıs’ın 101’nci yıldönümünde, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Esenyurt Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törene, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,  EsenyurtGençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Şahin, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin,Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ender Esiner, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, belediye birim müdürleri ve zabıta personelleri katıldı. Başkan Bozkurt ve protokolün, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan tören, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER