SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün’ün acı günü

Başkan Akgün’ün acı günü
Bu haber 26 Haziran 2019 - 12:50 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kayınpederi Hacı Mustafa Gümüşoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kayınpederi Hacı Mustafa Gümüşoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti. Büyükçekmece Kuba Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gümüşoğlu, Büyükçekmece Yeni Mezarlığa defnedildi.

Akgün teşekkür etti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kayınpederi Hacı Mustafa Gümüşoğlu hayata gözlerini yumdu. Gümüşoğlu için Büyükçekmece Kuba Camii’nde düzenlenen cenaze törenine yüzlerce kişi katılarak Başkan Akgün ve ailesinin acısını paylaştı. Kuba Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Akgün, Kayınpederim Hacı Mustafa Gümüşoğlu’nun cenazesi nedeniyle bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan; arayarak, mesaj atarak, ziyarete gelerek, cenazemize katılarak acımızı paylaşan; Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanı arkadaşlarıma, İstanbul ve Büyükçekmece yöneticilerimize, tüm dostlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve Büyükçekmece aileme şükranlarımı sunuyorum diyerek herkese teşekkür etti. Kılınan cenaze namazının ardından Gümüşoğlu, Büyükçekmece Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi. Defin işleminin ardından Başkan Akgün ve eşi Hatice Akgün Kuba Camii taziye evinde taziyeleri kabul etti.

Katılım çok yoğun oldu

Cenaze namazına CHP Milletvekilleri Ali Şeker, E. Gülizar Emecan, Büyükçekmece Kaymakamı Mehmet Özel, Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Caner Dermirkol, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Beylikdüzü Belediye Başkanı M. Murat Çalık, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatih Gürakar, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, Büyükçekmece Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, CHP İstanbul il yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı

İç Ses Gazetesi ve www.gazeteicses.com.tr çalışanları olarak Merhum Hacı Mustafa Gümüşoğlu’na  Allah’tan Rahmet, acılı ailesine sevenlerine Başkan Hasan Akgün’e  ve eşi Hatice Akgün’e başsağlığı diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER