SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN’DEN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

BAŞKAN AKGÜN’DEN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA
Bu haber 24 Aralık 2020 - 17:39 'de eklendi.

6 Aralık tarihinde Covid-19 tanısıyla hastaneye yatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün tedavisinde sona gelindi.

Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedbirli amaçlı olarak hastanede tedavisi sürdürülen Başkan Akgün’ün sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Başkan Akgün’ün Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şöyle…

Günaydın büyük Büyükçekmece ailem, sevgili dostlar… Sağlığım gayet yerinde, kısa bir süre sonra hastanede gözetim durumum son bulacak. Tekrar ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

2020 yılının bu son haftasında tüm zorlukları arkamızda bırakarak daha sağlıklı ve mutlu yarınlara merhaba diyeceğimize, milletimize ve şehrimize hep birlikte daha büyük bir aşkla hizmet edeceğimize inancım tamdır. Sizleri çok seviyorum.

Önemli: Maske, Mesafe, Temizlik!

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER