SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün’den 1500 öğrenciye eğitim desteği

Başkan Akgün’den 1500 öğrenciye eğitim desteği
Bu haber 05 Eylül 2019 - 11:25 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yeni eğitim öğretim döneminde okula gidecek öğrencilere bu yılda kıyafet, okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteği verdi.

Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 1500 öğrenciye üç takım okul kıyafeti, okul çantası, defter, kalem, kalem kutusu ve boya kalemi hediye edildi.

“Eğitime desteğimiz sürecek”

Öğrenci, öğretmen ve velilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi olarak öğrencilerimize eğitim konusunda elimizden geldiğince destek oluyoruz. Eğitim hayatlarına az da olsa katkıda bulunduysak ne mutlu bize. Her yıl binlerce çocuğumuza okul kıyafeti ve kırtasiye malzemeleri hediye ediyoruz. Yeni eğitim ve öğretim döneminin tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ” ifadesini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER