SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün Marmara Belediyeler Birliği yönetimine seçildi

Başkan Akgün Marmara Belediyeler Birliği yönetimine seçildi
Bu haber 26 Nisan 2019 - 10:14 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kurucu üyesi olduğu Marmara Belediyeler Birliği’nin “2019 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı”na katıldı.

Şişli’de düzenlenen toplantıya katılan Başkan Dr. Hasan Akgün bir kez daha Marmara Belediyeler Birliği’nin birlik yönetimine seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

 

“Tüm kararların Marmara halkı için hayırlı olmasını diliyorum”

Uzun yıllardır Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi seçilen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Marmara Belediyeler Birliği’nin kuruluşunun 44’üncü yıldönümünde tekrar birlik yönetimine seçilmek beni gururlandırdı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2019 yılında da birlik olarak önemli projelere imza atacağız. Üyelerimizle birlikte fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bana oy vererek bir kez daha birlik yönetimine seçen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Birlik yönetimine seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, alınan tüm kararların Marmara halkı için hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Marmara Belediyeler Birliği’nin 16’ıncı başkanı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni döneme ilişkin çalışmalar ve projeler konuşuldu.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER