SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün: Kerbela’nın acısını yüreğimizde yaşıyoruz…

Başkan Akgün: Kerbela’nın acısını yüreğimizde yaşıyoruz…
Bu haber 12 Eylül 2019 - 10:49 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kerbela Olayı’nın 1380’inci yıldönümünde Büyükçekmece Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek matem lokmasını paylaştı.

Kerbela’da şehit edilen Hazreti Muhammed’in torunu Hz. Hüseyin ve 72 ehlibeytin matemini tutan Alevi vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte matem lokmasını da paylaştı.

“Acımız da sevincimiz de birdir”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kerbela’da şehit edilen Hz. Hüseyin ve 72 ehlibeyti rahmetle anıyorum. Kerbela olayı, insanlık tarihinin en büyük ibret vesikalarından biri olarak sonsuza kadar unutulmayacaktır. Bizlerin acısı bir, sevinci birdir. Kerbela’ın 1380’inci yılında canlarla birlikte matem lokmamızı paylaştık. Mateminize ortak olduk. Kardeşlik, barış ve huzur içerisinde bir hayat sürdürelim. Kerbela acısını bugün yüreğimizde hissediyoruz” dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER