SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN, HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİNE KATILDI

BAŞKAN AKGÜN, HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİNE KATILDI
Bu haber 23 Ağustos 2021 - 9:47 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı ve 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekileri ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen anma töreni ve etkinliklere ilgi büyük oldu.

Hacı Bektaş Veli Türbesi ziyaret edildi

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinlikleri kapsamında gittiği Nevşehir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çilehane’de bulunan Ozanlar Yolunu, Aydınlar Mezarlığı’nı ve Büyük Ozanların Anıtları, Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi’ni ve Pir Balım Sultan Türbesi’ni ziyaret eden Başkan Akgün, Hacı Bektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’u da makamında ziyaret etti.

Halk ozanları unutulmadı

Başkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte halk ozanları Muharrem Ertaş, Neşet Ertaş, Cahit Obruk ve Mahzuni Şerif’in  kabirlerinin ardından da Ahi Evran’ı ziyaret etti.Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri için Nevşehir’e giden Başkan Akgün’e belediye meclis üyeleri Hakan Çebi ve Rıza Can Özdemir eşlik etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER