SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN: EMITT, TÜRKİYE VE İSTANBUL’UN TANITIMINDA BÜYÜK ROL OYNUYOR

BAŞKAN AKGÜN: EMITT, TÜRKİYE VE İSTANBUL’UN TANITIMINDA BÜYÜK ROL OYNUYOR
Bu haber 31 Ocak 2020 - 11:08 'de eklendi.

Dünyanın en büyük 4 turizm fuarı arasında yer alan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı), 24. kez kapılarını açtı.

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde 2 Şubat’a kadar devam edecek olan EMITT fuarının açılış kurdelasını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel ile birlikte kesen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün böylesine önemli bir fuara ev sahipliği yapmanın gurur verici olduğunu söyledi.

“Kültür ve turizm hayatımıza zenginlik katıyor”

 Fuar kapsamında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi Büyükçekmece’de ağırlamanın mutluluk verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “EMITT Turizm Fuarı, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından katılımcısı ile kültür ve turizm hayatımıza zenginlik katıyor” ifadesini kullandı.

Kültür, turizm ve eğitim alanında hızla ilerleyen Büyükçekmece’nin tanıtımı açısından EMITT Turizm Fuarı’nı önemsediğini belirten Başkan Akgün, “EMITT, turizm sektöründeki yeni gelişmeleri görebilmek, Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımında büyük rol oynuyor. Her yıl yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi Büyükçekmece’de ağırlıyoruz. Fuarımız sayesinde ilçemize gelen vatandaşlarımıza projelerimizi anlatma imkanı buluyoruz” dedi.

60 bin ziyaretçi bekleniyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve THY’nin kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğinde, TÜROFED ve TTYD iş ortaklığında düzenlenen 24. EMITT Fuarı’nda, tüm dünyadan katılımcılar, davetli tur operatörleri ve sektör uzmanları, turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını tartışacak. Fuarda, 35 ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye’den 40’a yakın destinasyon tanıtılıyor. 20 ülkeden 200’ün üzerinde davetli tur operatörünün katıldığı etkinliğe, bu yıl 60 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER