SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün, Duymasın..!

Başkan Akgün, Duymasın..!
Bu haber 15 Şubat 2019 - 18:19 'de eklendi.

Başkan Akgün, Duymasın..!

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi sakinleri 3Yıldır Çocuk Parkı yapılması özlemini çekiyor. Duruma isyan eden ve tepkilerini dile getiren Mahalleliler, Artık parkımızın bir an önce yapılıp hizmete sunulmasını bekliyoruz diyerek başkan Akgün’e Çağrıda bulundular…!

Çok Şey mi İstiyoruz..?

Büyükçekmece Kumburgaz merkez mahallesi sakinleri yaklaşık üç yıl önce mahallelerinde olmayan çocuk parkı için imza toplayarak Büyükçekmece belediyesine müracaata bulundular. Bu talepleri olumlu karşılanan ve kayıt altına alınan mahallelinin çocuk parkı talebi aradan üç yıl geçmesine rağmen henüz yerine getirilmedi. Duruma isyan eden mahalleliler, bizimle dalga geçilir gibi bu gün yarın park yapılacak denilmesine rağmen üç yıl oldu hala bir gelişme yok bu kadar mı zor bir çocuk parkı yapmak yoksa biz çok şey mi istiyoruz diyerek başkan Akgün’e gazetemiz aracılığıyla sitemlerini ileterek çağrıda bulundular.

“Bugün yarın dediler üç yıl geçti”

Büyükçekmece Kumburgaz merkez mahallesi PTT 1, İlham, Kanun, Yasa ve Düzen sokak sakinleri, yaklaşık üç yıl önce mahallelerinde olmayan çocuk parkı için yüzlerce imza toplayarak Büyükçekmece belediyesine müracaata bulundular. Bu talepleri olumlu karşılanan ve kayıt altına alınan mahallelinin çocuk parkı talebi aradan üç yıl geçmesine rağmen henüz yerine getirilmedi. Biran önce parkın yapılmasını istiyoruz diyerek belediyeye sitemde bulunan mahalleliler yeri ve bölgesi belli olmasına rağmen, Büyükçekmece belediyesinin es geçtiği mahalle bu hizmetten 3 yıldır faydalanamıyor. Çocuklarımız evlerine kapalı alanlara mahkum edilmiş haldeler. Güvenli bir ortamda oyun oynayacakları bir parkları yok. Büyükçekmece Belediyesi’nin projesini bir türlü hazırlamadığı parkımızı yıldır bekliyoruz. Belediye’nin bize üvey evlat muamelesi yaptığından acaba başkan Dr. Hasan Akgün’ün haberi var mı? Buradan belediye başkanımız Akgün’e çağrıda bulunuyoruz. 3 yıldır bizi parksız bıraktılar. Park ve bahçeler müdürlüğü ile defalarca görüşmemize rağmen her defasında proje hazırlanıyor 3 aya yapılacak ilk sırada sizin mahalle var demelerine rağmen aradan geçen 3 yılda hiç bir şey yapılmadı. Yeri belli olan parkımızın yapılmaması bizleri son derece düşündürüyor. Artık parkımızın bir an önce yapılıp hizmete sunulmasını bekliyoruz.” diye konuştular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER