SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün, bu kez de Ahmet Efe’nin sevinci oldu

Başkan Akgün, bu kez de Ahmet Efe’nin sevinci oldu
Bu haber 22 Ağustos 2019 - 11:18 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ahmet Efe’nin hayallerini gerçekleştirdi.

Yüzde 68 bedensel engelli olan 13 yaşındaki Ahmet Efe, yürümede zorluk çektiği için dışarıya çıkamıyor dilediği gibi yerlere gidemiyordu.

“Başkanımızı çok seviyorum”

Annesi ve ablasıyla birlikte Ekinoba mahallesinde yaşayan Ahmet Efe’ye, Başkan Akgün’ün talimatları doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Akülü tekerlekli sandalye karşısında mutluluktan şaşkına dönen Ahmet Efe, Başkan Akgün’e kendisine sağladığı imkanlardan ötürü çok teşekkür ederek; “Başkanımızı çok seviyorum” ifadesini kullandı.

 

“Sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz”

Dezavantajlılar ve ihtiyaç sahibi aileler konusunda duyarlı davranışlarıyla örnek olan Başkan Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “Ahmet Efe evladımız bedensel engelli olması nedeniyle rahat hareket edemiyor, istediği zaman dışarı çıkıp yaşıtları gibi gezemiyordu. Artık akülü sandalyesi sayesinde çok daha rahat hareket edebilir. Belediye ekiplerimizle birlikte ilçemiz sınırları dahilinde ikamet eden dezavantajlı vatandaşlarımızın her türlü sorunlarına çare olmaya, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Ayrıca bize bu konuda destek veren hayırsever vatandaşlarımıza da özellikle teşekkür ederim.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER