SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN, ‘’ASKIDA DEFTER’’ HAREKETİNE DESTEK VERİYOR

BAŞKAN AKGÜN, ‘’ASKIDA DEFTER’’ HAREKETİNE DESTEK VERİYOR
Bu haber 07 Mayıs 2021 - 11:43 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ‘’Askıda Veresiye Defter’’ hareketine destek olmaya devam ediyor. Başkan Akgün, Büyükçekmece ailesine “mahalle bakkalınıza uğrayarak hem mağdur komşularınıza hem de mahalle esnafına destek olabilirsiniz” çağrısı yaptı.

Pandemi mağduru vatandaşlara destek

Ramazan ayında ve tam kapanma sürecinde zorluk yaşayan esnaf ve vatandaşların bütçelerine destek olunması amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan “Askıda Defter Kampanyası” yoğun ilgi görüyor. “Askıda Defter Uygulaması” ile hem ihtiyaç sahibi olan vatandaşların bütçelerine katkıda bulunma imkanı sağlanıyor, hem de mahalle esnafının veresiye yükü hafifletiliyor. Uygulamaya destek veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye meclis üyeleri ilçe genelinde mahalle bakkallarını gezerek zor durumda olan ve borcunu ödeyemeyen vatandaşların veresiye hesabını kapatıyor. Zaman zaman mahalle muhtarlarından da bilgi alan Başkan Akgün, pandemi sürecinde işini kaybeden ve çalışamayan vatandaşların durumları hakkında da bilgi alıyor.

‘’Askıda Veresiye Defter’’ hareketine destek olalım

Büyükçekmece esnafını tek tek dolaşan Başkan Akgün, Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma duygusunu daha da pekiştirdiğini belirterek şunları söyledi: ‘’Bizler de bu dönemde mağdur olan vatandaşlarımıza ve esnafımıza destek oluyoruz. Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte esnaflarımızı dolaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın veresiye defterlerini kapatmaktan mutluluk duyuyoruz. Buradan maddi durumu iyi olan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Mahalle bakkalınızı ziyaret ederek ‘’Askıda Veresiye Defteri’’ hareketine destek olalım. Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız zor günleri atlatalım. Pandemi döneminde ayakta durmaya gayret eden tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum. Bu süreç herkes için zorlu geçiyor. Biraz daha sabırlı olarak tedbirle harfiyen uyduğumuzda güzel günler gelecek.’’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER