SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün, Alevi vatandaşların matem orucunu paylaştı

Başkan Akgün, Alevi vatandaşların matem orucunu paylaştı
Bu haber 04 Eylül 2019 - 17:09 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, matem oruçlarının tutulduğu Muharrem ayı nedeniyle Büyükçekmece Güzelce Cemevi’ni ziyaret etti.

Hz. Muhammed’in (S.A.V) “Ramazan Orucu’ndan sonra en faziletlisi Muharrem Orucu” diye buyurduğunu hatırlatan Başkan Akgün; Allah, matem oruçlarımızı kabul eylesin ve İslam alemine bir daha bu acıları yaşatmasın” dedi.

“Hayırlı ve bereketli olsun”

Alevi vatandaşlarla birlikte lokmasını paylaşan Başkan Akgün, “Muharrem ayında orucunuzu açarken sizlerin yanında olmak istedim. Allah hak, matem oruçlarınızı kabul eylesin. Kardeşliğin ve dostluğun olduğu bütün inanışlara saygı duyuyoruz. Alevi vatandaşlarımızın ibadethanesinde oruçlarını açarken onlarla bir arada olmak beni mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğimizin bu şekilde devam etmesini diliyorum. Muharrem ayı ve aşure gününün hayırlı ve bereketli geçmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum” ifadesini kullandı.

Güzelce Cemevi’ndeki Muharrem Orucu’na katılan Başkan Akgün’e belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER