SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN, AHMET NUR ÇEBİ’Yİ TEBRİK ETTİ

BAŞKAN AKGÜN, AHMET NUR ÇEBİ’Yİ TEBRİK ETTİ
Bu haber 16 Aralık 2019 - 10:34 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi ziyaret etti.Başkan Akgün, Beşiktaş Kulübü başkanı seçilen Çebi ve yönetim kuruluna başarı diledi.

Beşiktaş forması hediye etti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda kulübün 34’üncü başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Vodafone Park’ta samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Akgün, Büyükçekmece’nin simgesi olan tarihi köprü maketi hediye etti. Başkan Çebi’de, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e üzerinde adının yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti. Ziyarette Akgün’e geçmiş dönem meclis üyesi ve Büyükçekmece Voleybol Akademisi Başkanı Ersel Yazıcı eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER