SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN, ABDÂL MUSA BİRLİK LOKMASI’NA KATILDI

BAŞKAN AKGÜN, ABDÂL MUSA BİRLİK LOKMASI’NA KATILDI
Bu haber 17 Ocak 2022 - 11:43 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Büyükçekmece Güzelce Cemevi’nde haftasonu gerçekleştirilen Abdâl Musa Birlik Lokması etkinliğine katıldı.

Büyükçekmece Güzelce Cemevi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Abdâl Musa Birlik Lokması’na bu yıl da çok sayıda katılım oldu. Alevi Bektaşi Kültürünü Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe belediye meclis üyeleri ile birlikte katılan Başkan Akgün, canlarla Abdâl Musa Birlik Lokması’nı paylaştı.

“Birlik ve beraberliğin en güzel örneği’’

Anadolu Alevi geleneğinde Abdâl Musa Birlik Lokması’nın çok özel bir yeri olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini teşkil ederken, insanları bir araya getiren kaynaşma biçimidir. Bu anlamlı günde Büyükçekmece Güzelce Cemevi’mizde canlarla bir olduk, Abdâl Musa Birlik Cemi’ne katıldık ve lokmamızı paylaştık. Allah kabul eylesin’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER