SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN, “12 YILDIZ ŞEHİR” ÖDÜLÜ İÇİN STRAZBURG’A GİDİYOR

BAŞKAN AKGÜN, “12 YILDIZ ŞEHİR” ÖDÜLÜ İÇİN STRAZBURG’A GİDİYOR
Bu haber 21 Şubat 2020 - 11:55 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 25 Şubat Salı günü Fransa’nın Strazburg’da kentinde düzenlenecek törende 8. kez “12 Yıldız Şehir” ödülünü alacak.Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin 8 defa üst üste bu ödülü alan tek belediye olduğunu hatırlatarak; “Başarının gerçek sahibi Büyükçekmece ailemdir” dedi.

 

8 kez üst üste “12 Yıldız Şehir” unvanı

 Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında düzenlediği “Yerel Demokrasi : Güven İnşa Etmek” temalı etkinliklere 47 üye ülkeden yerel ve bölgesel yönetimler katıldı. Bu süreçte yerel demokrasi, katılımcılık, vatandaş ile diyalog, insan haklarına saygıyı arttırmak amacıyla kamuya açık etkinlikler düzenledi. Yerel Demokrasi Haftası kapsamında fark yaratan projeler ortaya koyan Büyükçekmece Belediyesi, 8. kez “12 Yıldız Şehir” unvanı almaya hak kazandı. 8 kez üst üste “12 Yıldız Şehir” unvanına layık görülen Büyükçekmece Belediyesi büyük bir başarıya da imza atmış oldu.

 

“Başarının gerçek sahibi Büyükçekmece ailemdir”

Türkiye’de 8 kez üst üste “Avrupa 12 Yıldız Şehir” unvanı almaya hak kazanan tek belediyenin Büyükçekmece Belediyesi olduğunu belirten Başkan Dr. Hasan Akgün, “2012 yılından bu yana yerel demokrasinin gelişmesi, katılımcılık kültürünün yaygınlaşması için “Avrupa Yerel Demokrasi Haftası”na destek veriyoruz. 2019 yılının teması olan “Yerel Demokrasi : Güven İnşa Etmek” konusunda düzenlendiğimiz etkinlikler ve tüm faaliyetlerde edindiğimiz misyon ile destek verdik. Bu da Avrupa Konseyi, Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından sekizinci defa “12 Yıldız Şehri” ödülüyle taçlandırıldı. Başarının gerçek sahibi Büyükçekmece ailemdir. Büyükçekmece’mize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

etiket:İçses gazetesi, beylikdüzü yerel gazeteler, büyükçekmece haber canlı,büyükçekmece haber 5 yaşındaki,büyükçekmece belediyesi haberleri,büyükçekmece silahlı çatışma,büyükçekmece tepecik trafik kazası,büyükçekmece trafik kazası 2019,büyükçekmece silahlı çatışma 2019, damga gazetesi,damga büyükçekmece,büyükçekmece mimarsinan haber ,büyükçekmece imar,büyükçekmece belediyesi, büyükçekmece haber,büyükçekmece nerede,büyükçekmece belediyesi hangi parti,büyükçekmece hasan akgün,büyükçekmece kent rehberi,büyükçekmece yaklaşan etkinlikler

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER