SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERI BELLİ OLDU

BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERI BELLİ OLDU
Bu haber 29 Nisan 2021 - 8:42 'de eklendi.

Tam kapanma tedbirleri kapsamında bankalar makul sayıda personelle saat 10.00-16.00 arasında çalışacak.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 29 Nisan–17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak “tam kapanma tedbirleri” kapsamında banka şubelerinin 10.00-16.00 saatleri arasında, sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde ve makul sayıda personel ile hizmet vereceğini duyurdu.

TBB’den yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağı ve bu kapsamda işlem yapılmak istenen banka şubesinin kapalı olması nedeniyle, 30 Nisan-14 Mayıs tarihleri arasında bankalara olan edimlerini vadesinde yerine getiremeyecek olan müşterilere, müşterilerin talebi ve taraflarca uzlaşılması kaydıyla, edim sürelerinin uzatılması hususunda üyelere tavsiyede bulunulmasına karar verildiği de belirtildi.

Öte yandan bankaların, uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul etmesine olanak sağlayan düzenleme 1 Mayıs’ta yürürlüğe girecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER