SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Bakan Soylu’dan Çatalca Belediyesi’ne Ziyaret…

Bakan Soylu’dan Çatalca Belediyesi’ne Ziyaret…
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 8:51 'de eklendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  sabah saatlerinde geldiği Çatalca’da Belediye Başkanı Mesut Üner ve Kaymakam İnci Sezer Becel ile birlikte muhtarlarla toplantı yaptı, ardından bir vatandaşın cenaze namazına katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e 31 Mart seçim çalışmaları esnasında ” Sözüm olsun ilk gelen ben olacağım” şeklinde verdiği sözü tutarak Çatalca Belediyesini ziyaret etti. Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Mesut Üner, Kaymakam İnci Sezer Becel, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri ile uzun süre sohbet eden Bakan Soylu, Belediyedeki birimleri gezerek birim çalışanları ile Çatalca hakkında tek tek bilgi aldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve beraberindeki heyet ile Çatalca sokaklarına inen ve vatandaşlar ile tek tek sohbet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ” Çatalca bizim için bir başka” sözleri ile Çatalca’ya olan sevgisini her daim dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER