SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAHÇELİEVLER’E KADIN ELİ DEĞECEK

BAHÇELİEVLER’E KADIN ELİ DEĞECEK
Bu haber 15 Mart 2024 - 11:10 'de eklendi.

CHP’den Bahçelievler Belediye Başkan adayı Emine Gülizar Emecan, daha önce Bahçelievler’de kadın başkan ya da kadın aday olmamasının fırsat ve kolaylık olduğunu söyledi.

Sahada çalışırken vatandaşlardan beklediğinin üzerinde ilgi gördüğünü aktaran Emecan, kadın adayın olmasının Bahçelievler’de çok dikkat çektiğini dile getirdi. Şehrin genel dokusuna baktığında Bahçelievler’de bugüne kadarki yapılaşmanın çok da planlı olmadığını söyleyen Emecan, “Bazı iç mahallerde, özellikle güneydeki yerlerde yapı stokunun ve nüfus yoğunluğunun çok fazla olduğunu görüyoruz. “Gereken her şey yapılmış mı” derseniz, bu soruya “evet diyemeyeceğim.”

Bahçelievler kentsel dönüşümle yenilenecek Yeni bir bakış açısıyla Bahçelievler’i yeniden şekillendireceğini vurgulayan Emecan, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği mezunu olduğunu ve tüm birikimlerini burada kullanacağını söyledi. Bahçelievler’de binaların 50 ila 60 yaşında olduğunu, kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatmak istediğini aktaran Emecan, çalışmaların yeterli olmadığını söyledi. Olası bir depremle ilgili de konuşan Emecan, Bahçelievler’de toplanma alanı eksikliği olduğunu belirtti: “Bahçelievler’de tahliye koridorları yok. Herhangi bir afet durumunda şehri tahliye etmek hiç kolay olmayacak.“ Bahçelievler’de yeşil alan sıkıntısı olduğunu dile getiren Emecan şöyle konuştu: “Mahallelere gittiğimizde çocuk parkları göremiyoruz, özellikle çocuklu aileler ve anneler tarafından çok talep edilen bir hizmet. Nefes alabilen bir Bahçelievler hayal ediyoruz.” İlçede otopark problemi olduğunu aktaran Emecan, “İstanbul genelinde olduğu gibi Bahçelievler’de trafik büyük bir problem, bu sorunların hepsi çözüm bekliyor” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER