SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

B. ÇEKMECE YE KORKMAZ MÜDÜR…

B. ÇEKMECE YE KORKMAZ MÜDÜR…
Bu haber 07 Kasım 2019 - 15:36 'de eklendi.

Büyükçekmece ilçe yeni Emniyet Müdürlüğüne, Bölgeyi ve Büyükçekmece’yi iyi tanıyan ve daha öncede ilçede görev yapan Aykut Korkmaz, Atandı.

Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece’ye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz’a kutlama ve hayırlı olsun ziyaretleri ise yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Büyükçekmece’nin önde gelen Siyaset ve STK Temsilcilerinden Mali Müşavir Recep Erol ve Gazetemiz imtiyaz sahibi Salih Mert’te Emniyet Müdürü Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını ileterek başarı dileklerinde bulundular.

 

“Büyükçekmece huzurlu bir ilçe”

 

Bölgeyi ve Büyükçekmece’yi iyi tanıdığını belirten Müdür Korkmaz, daha öncede ilçede görev yaptığını ve Büyükçekmece’nin İstanbul’un en huzurlu ilçeleri arasında yer aldığını söyleyerek“Büyükçekmece ilçesi doğası, tarihi ve kültürel değerleriyle insana huzur veren bir ilçedir. Asayiş bakımından da, İstanbul’un en huzurlu ilçeleri arasında yer alıyor. Bu huzuru korumak için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

Recep Erol’u, çok önceden tanıdığını ve ayrı bir dostluklarının olduğunun altını çizen Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, Erol ve beraberindekilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarete Tepecik Anadolu spor Kulüp başkanı Mustafa Uçar, Güzelce spor başkanı Tamer Canbaz, eski meclis üyelerinden Havva Figen Ayar Demirtaş, İlçe Esnaflarından İbrahim Baloğlu, Ramazan Çaylı ile Büyükçekmece Polis hizmetlerini güçlendirme dernek başkanı Coşkun Kaynak ve yönetimi de katıldılar.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER