SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“AZMİN ZAFERİ” BÜYÜKÇEKMECE’DE SERGİLENDİ

“AZMİN ZAFERİ” BÜYÜKÇEKMECE’DE SERGİLENDİ
Bu haber 17 Aralık 2019 - 10:10 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi “Azmin Zaferi Kişisel Resim Sergisi”ne ev sahipliği yaptı.Binlerce kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergiye çok sayıda sanatsever katıldı.

“Herkesin görmesi gereken bir sergi”

Neşe Yaylım’ın el emeği göz nuru çalışmalarının yer aldığı sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, “Bu sergiyi Büyükçekmecelilerle buluşturan Neşe Hanıma teşekkür ediyorum. Çalışmalarının hepsi çok özel eserler. Herkesin görmesi gereken bir sergi. Emeklerinden ötürü kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.

Sergiyi gezerek çalışmaları tek tek inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, etkinlik bitiminde Neşe Yaylım’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER