SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Azmi Ekinci’den tarladan pazara organik proje

Azmi Ekinci’den tarladan pazara organik proje
Bu haber 14 Mart 2019 - 15:39 'de eklendi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, tarlada üretilen organik meyve ve sebzelerin uygun fiyatlarla satış projesini Esenyurtlu pazarcılarla gerçekleştirecek. Bu modelle ilçedeki fiyatlar da dengelenecek.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, tarlada üretilen organik meyve ve sebzelerin halka uygun fiyatlarla satılacağı Pazar projesiyle, vatandaşlar daha sağlıklı besinlere, daha düşük maliyetlerle ulaşma imkanına kavuşacak. Bu projenin ilçede faaliyet gösteren pazarcı esnafla birlikte gerçekleştirileceğini belirten Azmi Ekinci, bu sayede fiyatlarda da dengelenme sağlanacağını söyledi.

AK Parti milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ile birlikte Esenyurt Pazarcılar Derneği’ni ziyaret eden Azmi Ekinci, dernek yönetimiyle yaptığı sohbette bu projesini dile getirdi. Dernek yöneticilerine ve pazarcı esnafa proje hakkında bilgi veren Azmi Ekinci, “Pazarlar bize Anadolu kültüründen gelir. Bu kültürün yaşaması lazım. Pazarcıların daha kolay ortamlarda satış yapmalarını sağlayacağız. Yapacağımız kapalı pazarlar konusunda da sizlerle istişare içerisinde olacağız. Tarladan halka organik pazar projemiz var ve bunu tekelciliğin önüne geçmek için siz pazarcı esnafımızla birlikte yapmak istiyoruz. Pazardaki fiyatları dengelemek içinde sizlerle çalışma içerisinde olacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER