SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Azmi Ekinci; Esenyurt’un kaplıcalarını dünyaya açacağız…

Azmi Ekinci; Esenyurt’un kaplıcalarını dünyaya açacağız…
Bu haber 06 Mart 2019 - 13:58 'de eklendi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, ilçede bulunan kaplıcaları vizyoner çalışmalarla İstanbul’un termal sağlık merkezi haline getirerek yabancı turist çekmeyi hedefliyoruz.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Esenyurt’u marka şehir haline getirmek için dev projeler hazırlıyoruz. Ekinci ilçenin potansiyellerine küresel vizyon katarak Türkiye başta olmak üzere bu değerleri Türkiye ve dünyaya açmayı hedefliyoruz. Bu değerlerden birisi de ilçede bulunan termal tesisler. Ekinci, geliştirdiğimiz vizyoner projelerle termal tesisleri ilk etapta İstanbul’un sağlık merkezi haline getirmeyi, daha sonra da ilçenin artan değeriyle yabancı turistleri ilçeye çekmeyi planlıyoruz.

Hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz

Hazırladıkları projelerle ilçenin katma değerini yükselteceklerini vurgulayan Azmi Ekinci, “İlçemizde Allah vergisi bir nimet olan kaplıcalarımız var. Bu termaller su kalitesi olarak Türkiye’nin önde gelen yerlerinden birisi. Burada yapacağımız bir takım çalışmalar ve tanıtımla ilk etapta burası İstanbul’un ve Türkiye’nin sağlık turizminde önemli bir merkez haline gelecek. Termal tesislerin standartlarını yükseltip ilave tesisler yapacağız. İlçe için yaptığımız diğer projelerle birlikte ilçenin görünümü ve algısı bir hayli değişecek ve cazibe merkezi haline gelecek. Esenyurtumuzda bulunan 3 bin fabrika için açacağımız 3 bin show- roomu barındıran ticaret merkezi bizi küresel ölçeğe taşıyacak. Bu merkezle çekeceğimiz yılda 60 bin kişilik yabancı müşteriler kaplıcalarımızdan da yararlanacak. Bunun yanı sıra yapacağımız iç ve dış tanıtımla tesisler yerli ve yabancı turist için çekim merkezi olacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER