SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AVRUPA HAYÂLİ KURAN GENÇLERE ONLINE ETKİNLİK

AVRUPA HAYÂLİ KURAN GENÇLERE ONLINE ETKİNLİK
Bu haber 26 Mayıs 2021 - 11:25 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Eurodesk Temas Noktası, 24-30 Mayıs Avrupa Gençlik Haftası’nda gençlik katılımını teşvik etmek, yeni Erasmus+ ve ESC programlarını tanıtmak amacıyla online etkinlik düzenliyor. Etkinlikte, Sınırları Aşan Gençlik Derneği Yobba’nın Kurucusu Doğan Can Karabudak, Avrupa hayâli kuran gençlerin sorularını yanıtlayacak.

Esenyurt Belediyesi Eurodesk Temas Noktası, 24-30 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Avrupa Gençlik Haftası dolayısıyla gençlik katılımını teşvik etmek, yeni Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma programını (ESC) tanıtmak amacıyla online etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlikte, Sınırları Aşan Gençlik Derneği Yobba’nın Kurucusu Doğan Can Karabudak konuk olacak. Programda, Eurodesk Temas noktalarının işlevi, ESC hareketliliklerine katılım, pandeminin gençlerin hayatına olan etkisi ve iyileşme süreçlerinde Erasmus+ ve ESC’nin rolü konuşulacak. Gençlerin Avrupa hayâlleriyle ilgili sorularına yanıt bulacağı etkinlik, 26 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00’de esenyurteurodesk Instagram hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER