SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Avcılar’ın geleceğini Avcılar halkı şekillendirecek

Avcılar’ın geleceğini Avcılar halkı şekillendirecek
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 11:05 'de eklendi.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışına uygun bir projeye daha imza attı.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, gerek seçim döneminde gerekse başkanlığı döneminde sıkça kullandığı ‘’Halkçı belediyecilik anlayışına uygun şekilde hizmet edeceğiz. Avcılar’ı hep birlikte yöneteceğiz.’’ söylemi doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Göreve gelişinin ardından, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışına uygun birçok karara imza atan Hançerli, bunlara bir yenisini daha ekledi. Avcılar Belediyesi tarafından halka sunulan anket ile 2020 – 2024 dönemi stratejik planı, Avcılar halkının öneri ve düşünceleri doğrultusunda hazırlanacak.

Avcılar’ı 450 bin Avcılarlı Yönetecek

Avcılar Belediye Başkanlığının hazırladığı ve  www.avcilarbel.tr  adresinden Avcılar halkına sunduğu ankette; dezavantajlı gruplar, çocuklar, gençler, kültür, sanat, doğa, imar ve kentleşme, personel hizmet ve performansı gibi birçok başlıkta Avcılar halkının görüşü alınıyor. Bu proje ile Avcılar’da yaşayan 450 bin vatandaşın belediye çalışmalarını değerlendirmeleri ve belediyenin 2020 – 2024 döneminde gerçekleştireceği hizmetlerin planlanmasına katkı sunmaları amaçlanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER