SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Avcılar’da Bayramda Hayvanlar Unutulmadı

Avcılar’da Bayramda Hayvanlar Unutulmadı
Bu haber 10 Haziran 2019 - 17:55 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Avcılar’da hayvanseverlerle bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, toplantıda dile getirilen talepler doğrultusunda çalışmalar yürütüyor. 
Hayvanseverlerle gerçekleştirilen toplantıda Yeşilkent Mahallesi Okul Caddesi’ndeki sokak hayvanlarının durumu gündeme gelmiş ve Başkan Hançerli konuyla ilgileneceğini ifade etmişti. Toplantının ardından harekete geçen belediye ekipleri, bayram öncesi bölgedeki sokak hayvanları için barınma ve beslenme için kulübe inşa etti.
Bayramdan sonra belediye ekipleri tarafından bölgedeki tüm hayvanların sağlık kontrollerinin yapılacağı ve kontrollerin düzenli hale getirileceği ifade edildi.
Eşit bir şekilde tüm canlıların yaşam hakkını savunduklarını vurgulayan Turan Hançerli, Avcılar’ı sadece insanlar için değil, hayvanlar için de daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarının süreceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER