SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI UTKU CANER ÇAYKARA GÖREVİ DEVRALDI

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI UTKU CANER ÇAYKARA GÖREVİ DEVRALDI
Bu haber 04 Nisan 2024 - 10:00 'de eklendi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Avcılar’da en çok oyu alarak Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, bugün İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Ardından Kaymakam Kemal İnan ile görüşen Başkan Çaykara, Avcılar Belediyesi önünde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Burada konuşma yapan Utku Caner Çaykara, “Önümüzdeki 5 yıl parti ayrımı yapmadan insanlarımızı ötekileştirmeden; herkese bir evlat, bir kardeş, ağabey gibi olacağız. 5 yıl hizmet edeceğiz, Bunun adı yeni bir sayfadır. Türkiye için yeni bir vizyondur. Artık bu milletin gençliğine söz vermedir. İnşallah sizlere mahcup olmayacağız. 5 yıl boyunca Avcılar için kıymetli çalışma yapmış ve bundan sonra da omuz omuza çalışacağımız, demokrasi, bayrak yarışında omuz veren Hançerli’ye teşekkür ediyorum. Oy vermeye giden bizi destekleyen desteklemeyen 300 bini aşkın Avcılarlı vatandaşımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Hangi partiye oy verdiğine bakmadan eşit hizmet götüreceğimiz 5 yılımız olacak. Uzun bir yoldan geliyorum. Gençlik kollarında yetişmiş, İstanbul ve Türkiye’nin her yerinde mücadele etmiş biri olarak bugün böylesine ağır bir görevin sorumluluğunu hissediyorum. Rehavete, kibre kapılmak yok, ‘ben yaptım oldu, olacak’ asla olmayacak” ifadelerini kullandı.

Çaykara, konuşmasının ardından görev süresi tamamlanan Başkan Turan Hançerli’den başkanlık mühür ve mühür beratını aldı. Hançerli, Çaykara’nın, 450 bin nüfuslu Avcılar’a çok iyi hizmet vereceğine inandığını belirterek, “5 yılda çok kıymetli işler yaptık. Elbette daha yapılacak hizmetler var. CHP’nin eşitlik ve demokratik hizmet anlayışı ile hizmet edeceksiniz. Avcılar ve İstanbul ittifakının başarısı ile daha güzel günlerimiz olacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER