SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÂŞIK VEYSEL ESENYURT’TA ANILACAK

ÂŞIK VEYSEL ESENYURT’TA ANILACAK
Bu haber 22 Mart 2022 - 13:27 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, büyük ozanımız Âşık Veysel Şatıroğlu için anma programı düzenliyor. 23 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek anma gecesinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Cengiz Özkan, Âşık Veysel’in türkülerini Esenyurtlular ile beraber söyleyecek.

Kültür ve sanat etkinliklerini sürdüren Esenyurt Belediyesi, 21 Mart 1973 yılında yaşamını yitiren Âşık Veysel Şatıroğlu anısına sanatseverleri bir araya getirecek. Kırk dokuz yıl önce aramızdan ayrılan Âşık Veysel’in türküleri, Esenyurt’ta dilden dile dolaşacak. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak programda Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Cengiz Özkan, Âşık Veysel’in türkülerini seslendirerek Esenyurtlu vatandaşlara duygu dolu anlar yaşatacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER