SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“Arkadaşlar size bir cumhurbaşkanı adayı gibi soru soruyorlar”

“Arkadaşlar size bir cumhurbaşkanı adayı gibi soru soruyorlar”
Bu haber 28 Mayıs 2019 - 12:01 'de eklendi.

Ekrem İmamoğlu, dün akşam konuk olduğu programda gazeteci Nagehan Alçı’nın İstanbul ve seçimle hiç bir ilgisi olmayan sorularıyla muhatap oldu. Alçı’nın gündem dışı sorularına programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz da dayanamadı.  Yılmaz Alçı’nın sorusu üzerine “Sayın İmamoğlu arkadaşlar size bir cumhurbaşkanı adayı gibi bazı sorular soruyorlar” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam Habertürk ekranların Didem Arslan Yılmaz’ın yönettiği programda gazeteciler Deniz Zeyrek, Mehmet Akif Ersoy ve Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtladı. Programa Nagehan Alçı’nın gündemle ve İstanbul seçimleri ile hiç bir ilgisi olmayan soruları damga vurdu.

İmamoğlu, Nagehan Alçı’nın 6-7 Ekim olayları ve Selahattin Demirtaş’ın tutukluluğu ile ilgili bir sorusuna ‘Nahegan hanım bunlar bir programlık konu, gündemle ilgili değil. Ben gazetecilerin özgürce görevlerini yapmalarını isterim. Bu ülkede fikir suçu diye bir şeyin olmamasını isterim. Ben iddia namesini okumuş değilim, neden ceza aldığını takip edebilmiş değilim yani detayını bilmediğim bir konuda benden hüküm istiyorsunuz.” diye yanıt verdi.

Bu sözlerinin ardından araya giren moderatör Didem Arslan Yılmaz ”Sayın İmamoğlu arkadaşlar size bir cumhurbaşkanı adayı gibi bazı sorular soruyorlar’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER