SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ARDAFED: Desteğimiz Kemal Deniz Bozkurt’a…

ARDAFED: Desteğimiz Kemal Deniz Bozkurt’a…
Bu haber 05 Mart 2019 - 14:58 'de eklendi.

Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) yöneticileri, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’u ziyaret ederek tam destek verdiklerini açıkladılar.

Ziyaret sonrası Federasyon adına yazılı bir açıklama yapan ARDAFED Genel Sekreteri Cem Aynalı
ARDAFED Başkan Vekili Efkan Demir, ARDAFED Başkan Yardımcısı Erdal Özdemir, ARDAFED Başkan Yardımcısı Harun Şerefoğlu ve ARDAFED Başkan Yardımcısı Selvi Zengin Gezer, “Esenyurt’ta Ardahan’ın ve Ardahanlıların tek adayı var o da sayın Kemal Deniz Bozkurt’tur. Yönetilen değil yöneten olmak istiyoruz. ARDAFED’in yegane amacı budur. Bunu İstanbul’un 39 ilçesinde Ardahan’ı görmezden gelen sözde bekacılar sandıkta görecekler Ardahanlının ferasetini. Mart in sonu bahar. Adayımız ve de desteğimiz Millet İttifakının adayı sayın Kemal Deniz Bozkurt iledir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER