SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ARAÇ DEZENFEKSİYON HİZMETİ DEVAM EDİYOR

ESENYURT’TA ARAÇ DEZENFEKSİYON HİZMETİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 20 Ağustos 2021 - 12:13 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayata geçirdiği Araç Dezenfeksiyon İstasyonu’nda minibüs, taksi, toplu taşıma araçları ve özel araçların dezenfekte işlemleri devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün, pandeminin başladığı ilk zamanlarda hayata geçirdiği Araç Dezenfeksiyon İstasyonu’nda minibüs, servis gibi toplu ulaşım araçlarının yanı sıra taksi ve özel araçların dezenfeksiyon işlemleri de yapılıyor. Esenyurtluların ulaşımlarını sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri amacıyla Atatürk Mahallesi’nde kurulan dezenfeksiyon istasyonuna gelen sürücüler, gün içerisinde sıra beklemeden araçlarını kolaylıkla dezenfekte ettirebiliyor.

“Koronavirüs ile mücadelemiz devam ediyor”

Araç dezenfeksiyon istasyonunun haftanın beş günü hizmet verdiğini belirten Veteriner İşleri Müdürlüğü Genel Koordinatörü Muhammed Ensar Yolcu, “Pandemi önlemleri kapsamında araç dezenfeksiyon noktalarımızda ticari taksi, minibüs, servis araçları ve özel araçlar günlük olarak dezenfekte ediliyor. Araç dezenfeksiyon noktalarımız, haftanın beş günü sabah 08.30 ile akşam 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Esenyurt Belediyesi olarak, Koronavirüs ile mücadelemiz devam ediyor” dedi.

“Hizmetten çok memnunuz”

Dezenfeksiyon çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen taksici esnafı Nuri Sapmaz, “Üç günde bir dezenfeksiyon yaptırıyorum. Bu hizmetten çok memnunuz. Esenyurt Belediye Başkanımıza bu konuda bize yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Taksi durağımız yakın, istasyonda görevli personeller de bize sürekli yardımcı oluyor sağ olsunlar” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER